Füles Odú blog

Ami eddig történt…

FB
2014.01.27 18:27

Eltelt több mint két hónap. Számtalan szurkálás, döfködés, vizsgálat és kemoterápia. Összevesztem pár asszisztenssel, az agyamba égett pár doki arca, akiknek nem ajánlom, hogy egy sötét utcán szembe jöjjenek, és még mindig csodabogár vagyok. 

Megvolt az első négy kezelés. Őszintén szólva sokkal rosszabbra számítottam. Az első kettő gond nélkül… csak egy kis fájdalom, de az elmúlik pár nap alatt. A harmadik és a negyedik után volt egy-egy nap, ami elég kemény volt a hányinger, és a szörnyen rossz íz miatt, de hát ez van. Minden a gyógyulás felé vezet, és ezt kell szem előtt tartani. Csak a fáradtságom és az izomfájdalmaim lettek egyre rosszabbak. Iszonyú fáradt vagyok állandóan… De szerintem ehhez a csodás időjárásnak is tutira van köze. Igazából sose bírtam a hirtelen változásokat meg a nyirkos időt. Hát köszönöm a segítséget. Mindegy. 

Fontos! A citromos ásványvíz enyhíti a rossz ízt és a hányingert. 

Szóval, ami a lényeg… szerintem… minden kezelés után pihenni kell. Én péntekre időzítettem a csodás alkalmakat, hogy utána két napig tudjak gond nélkül semmit tenni. Ez tényleg fontos, mert ez a fajta kezelés azért elég megterhelő. Plusz előre fel kell készülni a mellékhatásokra (hányinger, fura íz, sebek, stb.), ha nem tettem volna, azt hiszem tényleg sokkal rosszabb lett volna ez az egész. Ja igen… Nem szabad olyat enni pár napig, amit szeret az ember… a csirkétől az óta is rosszul vagyok… már a gondolatától is. Elég kellemetlen. Még mindig próbálok úgy működni, mint normálisan, bár a fáradtság miatt kissé nehézkes, de megoldjuk. Nekem ez fontos. Megtehetném, hogy hetekig nem csinálok semmit, de akkor hogy is mondjam… beteggé válnék, és azt nem engedem meg. Jó tudom, hogy beteg vagyok, nehéz elfelejteni, ha az embernek nincs haja, de ha a diagnózisnak megfelelően viselkednék, azt hiszem, nagy bajban lenne mindenki. 
Ja, a hajam. Barna, mármint volt… elkezdett nőni… nagyon világos és nagyon kunkorodik. Ez viszont tényleg vicces. Végülis mindig göndör hajat akartam. Hát ha egyszer a hajsütők és csavarók nem működnek ez is egy megoldás.