Hasznos

Letölthető “Kemorend”

FB
2020.07.11 12:31
Letölthető “Kemorend”

Sokan keresnek olyan kérdésekkel, hogy a kezelések alatt mit és hogyan csináltam, mik váltak be, mi a titkom. Hát titkom az nincs, viszont van itt egy kis meglepi, ami segíthet a mindennapokban.

Nos, én azt mondom, mindenre, amire lehet fel kell készülni, amit lehet meg kell előzni, és amit csak kezelni lehet, azt időben kell kezelni. Itt most konkrétan a kezelés mellékhatásaira gondolok. És nem viccből mondom. Tapasztalatból tudom, hogy ez mennyire sokat számít, hogy a lehető legjobban viseljük a kezeléseket, élhessük közben az életünket, és könnyebben, gyorsabban visszatérhessünk a normális mindennapokhoz.

Nekem már volt egy kész rendszerem, amit évek alatt alakítottunk ki, ezt módosítottam, hogy az én betegségemhez is passzoljon. Ez alapján, orvosi segítséggel kézsült el ez a fura kis órarendszerűség, hívjuk csak “Kemorend”-nek. :)

A “Kemorend”-ben minden hét, a kemoterápia hetét mutatja. A kezelés előtti napokkal kezdődik, és az utána levő pár napot is láthatod. Azért így készítettem, mert ezek azok a napok, amikor a lehető legtöbbet tudod tenni, ezek a kritikus napok. Persze az itt szereplő tanácsokat használhatod két kezelés között is, ha szükséges.

Az első, második, harmadik hét kicsit eltér, ezért ezeket külön vettem, a többi kezelés viszont gyakorlatilag olyan, mint a harmadik. Nagyjából. Úgyhogy később használd azt a hetet.

Persze, lehet, hogy nem lesz rá szükséged. Akkor nagyon mázlista vagy. :) De jó, ha tudod mik jöhetnek, és mit tehetsz ellenük. Tudod, akkor könnyebb kezelni is a problémát, nincs meglepetés. ;)

A “Kemorend”-et innen tudod letölteni.

Remélem segít. :)