A boltról

2014-ben kezdtem el kemoterápiás kendőket készíteni. Akkor még csak magamnak. Elég finnyás vagyok az ilyesmiben, és ezen a kezelés sem segített. :) Szóval olyan kendőt szerettem volna, ami kényelmes, nem lapul le, jó az anyaga, és könnyű fel- és levenni a kórházban is. Így született meg ez a nagyon egyszerű, de csini fazon.

Amit tudnod kell, hogy a The POP boltban nem tömeggyártott, vagy profi varrónők által készített dolgokat találsz. Minden kendőt, és mást, saját kézzel készítek a szabadidőmben. Szóval ha épp nincs túl sok, az két dolgot jelenthet, vagy nem találtam anyagot, ami megfelelt volna, vagy nem volt időm. De igyekszem mindig újabbakat készíteni.

A kemoterápiás kendők mindegyike egy kódot kap, ami alapján négy csoportba oszthatók:

OUT – Ezek a kendők főleg kifutó textilekből készülnek, de persze azok közül is a legjobbakból. Az, hogy ezek a legolcsóbbak nem jelenti, hogy rosszabb minőségű az anyag, csak azt, hogy olcsóbban tudtam beszerezni. :)

PREM – Ezek a nem kifutó textilből készült kendők. Ahogy a többi, ezek is minóségi pamutból készülnek. Főleg nyári kendők között találhatsz ilyet, mert nagyon finom, vékony anyagok.

DES – Különleges, designer textilekből készült kendők.

ONE – Ezeknek a kendőknek egyedi a díszítése, ami szintén kézzel készül. Igazán egyedi darabok, mert mindegyikből csak egyetlen darab készül. Tényleg csak egyetlen egy. :)


Amit még találhatsz nálam...

Műtős sapikat – Nagyon kényelmesek. Minden sapka kap egy puha, pamut bélést, ami melegít, vagy, ha szükséges beszívja az izzadtságot.

Mindenféle mást – Néha készülnek mindenféle jópofa dolgok. :)