A boltról

Amit tudnid kell, ha a The POP-ban vásárolsz:

2014-ben kezdtem el kemoterápiás kendőket készíteni. Akkor még csak magamnak. Olyan kendőt szerettem volna, ami kényelmes, nem lapul le, jó az anyaga, és könnyű fel- és levenni a kórházban is. Így született meg ez a nagyon egyszerű, de csini fazon.

A The POP boltban nem tömeggyártott, vagy profi varrónők által készített dolgokat találsz. Vagyis, ha tökéletesre vágysz, rossz helyen vagy. Minden kendőt, és mást is, saját kézzel készítek. Vagy készítjük. Igazi családi buli. 

Ha épp nincs túl sok, az két dolgot jelenthet, vagy nem találtam anyagot, ami megfelelt volna, vagy nem volt időm. De igyekszem mindig újabbakat készíteni, hogy tudjatok válogatni.

A kemoterápiás kendők mindegyike egy kódot kap, ami két csoportba osztja, vannak a mintás, és az egyszínű kendők. 2019 szeptemberétől kizárólag OKO-TEX STANDARD 100 minősítéssel rendelkező pamut anyagokat használok. Ez a minősítés biztosítja, hogy az elkészült kendők anyagai nem tartalmaznak egészségre ártalmas anyagokat.
Ezen kívül, a mintás kendőim mind magas minőségű designer textilből készülnek.

Amit még találhatsz nálam...

Műtős sapikat – Nagyon kényelmesek. Minden sapka kap egy puha, pamut bélést, ami melegít, vagy, ha szükséges beszívja az izzadtságot.

Mindenféle mást – Néha készülnek mindenféle jópofa dolgok. :)